Hjälp vid inloggning

Registrera sig.

Följ länken Registrera dig och fyll i dina personuppgifter, sökandeuppgifter och inloggningsuppgifter. Mer information och instruktioner finns vid registreringen.

Alla fält med * är obligatoriska.

Användarnamn (personnummer) och Lösenord bör hållas hemliga.

Uppgifterna som anges vid registrering sparas i företagets register. Vill Du ändra uppgifterna i efterhand kan detta göras via Ändra profil och Byt lösenord.

Logga in.

För att kunna logga in måste du vara registrerad med ett användarnamn och lösenord

Skriv ditt användarnamn och lösenord och klicka på knappen logga in.

Logga in för första gången.
När du loggar in för första gången är det viktigt att du kontrollerar och eventuellt kompletterar dina sökandeuppgifter. Detta kan du göra under Ändra profil.

Glömt lösenord
Om du glömt ditt lösenord kan du få ett nytt genom att följa länken Glömt lösenord? och skriva in din e-postadress eller ditt personnummer. Det nya lösenordet erhålls via valt meddelandesätt om så är möjligt. I annat fall finns information om alternativt tillvägagångssätt på sidan.

Det nya lösenordet bör bytas ut till ett "personligt" lösenord.

Min profil

Uppdatera profil
För att kunna ändra din profil måste Du vara inloggad. Under Ändra profil kan du uppdatera dina person- eller organisationsuppgifter tillsammans med de sökandeuppgifter du tidigare registrerat.

Byta lösenord
För att kunna byta lösenord måste du vara inloggad. Du går in på byt lösenord, anger det nuvarande lösenordet, sedan det nya du vill ha och till sist bekräftar du det nya lösenordet genom att ange det igen.

Hyr hos oss

Tillvägagångssättet för uthyrning skiljer sig åt beroende på vilken marknadsplats lägenheten ligger på.
Vissa lägenheter med kort tid till inflyttning kan ligga ute för uthyrning under en mycket begränsad tid.
Uthyrningspolicy
Du kan läsa mer om vår uthyrningspolicy här.öppnas i nytt fönster

Söktjänster

Här kan Du snabbt göra urval på vad du vill se i sökresultatlistan. Du behöver inte vara inloggad för att använda snabbsök.

Detaljerad sökning
Detaljerad sökning innebär att du erbjuda flera möjligheter att filtrera ditt urval på. Du kan göra en detaljerad sökning på en bostad, bilplats eller lokal. Sökning på bilplats kräver i vissa fall att du måste vara inloggad.

Sökprenumeration
Sökprenumeration fungerar snarlikt den detaljerade sökningen, med skillnad att du kan spara dina sökkriterier över tiden och få ett meddelande via e-post när ett nytt objekt dykt upp som matchar din "sökprofil". Det senare kräver att du valt meddelandesätt e-post och fyllt i en korrekt e-postadress.

Intresseanmälan
Du kan göra en intresseanmälan genom att klicka på ett objekt i sökresultatlistan och sedan välja "Anmäl intresse" på den detaljsida som följer.

Under Intresseanmälningar hittar du sedan en lista över de intresseanmälningar du gjort. "Aktuella intrsseanmälningar" visar de intresseanmälningar som du gjort under den senaste perioden. Du kan ta bort din intresseanmälan under anmälningsperioden genom att klicka på "Ta bort". Efter anmälningsperioden kan du inte ändra dig. Under "Historik" syns de anmälningar du gjort under det senaste året.

Erbjudanden
Mina erbjudanden visar de erbjudanden som
A. du har fått, men ej svarat på(Obesvarade erbjudanden).
B. du har fått och svarat på, men som är under bearbetning (Besvarade, ej bearbetade erbjudan).
C. har bearbetats klart och som ej längre är till uthyrning (Historik).

Att ett erbjudande är under bearbetning innebär att vi gör en kreditkontroll av den kund som har möjlighet att få lägenheten.

 Uppdaterad 2015-04-17 Sidansvarig: Kundcenter, Ragunda kommun

Ragunda Hyreshus

www.ragundahyreshus.selänk till annan webbplats

Box 150

844 21 Hammarstrand

0696-68 20 00

Ragunda kommun

besöksadress:länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Centralgatan 15

844 32 Hammarstrand

www.ragunda.se

Ragundadalen Turism

www.ragundadalen.selänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Centralgatan 13

844 32 Hammarstrand

0696-68 10 90